VLIEGWERING: DIERVRIENDELIJKE AFSCHERMING

Beestjes die buiten zijn, blijven ook best buiten. Hoe doet u dat op een diervriendelijke manier? Zorg ervoor dat vliegen, muggen en andere insecten geen enkele kans maken om binnen te raken. Kies voor een vliegendeur, vliegenraam of schuifvliegenraam.

Vliegendeur

Een vliegendeur is esthetisch en past binnen elke deurpartij.

We raden aan ze uit te rusten met een schopplaat om beschadigingen door schoenen te voorkomen.

Hebt u viervoeters in huis? We kunnen de schopplaat uitrusten met een honden- of poezenluikje.

Een pneumatische pomp zorgt ervoor dat de deur zich vanzelf zacht sluit. Dat is een extra garantie tegen ongewenste vliegende bezoekers.

  Vliegenraam

   

  Een vliegenraam past op elke raampartij én is gemakkelijk te bedienen. We plaatsen ook een ingenieus klemsysteem om vliegenramen eenvoudig te verwijderen of weer te plaatsen. Dat is ook handig om uw ruiten een regelmatige wasbeurt te geven.

  Schuifvliegenraam

   

  Een schuifvliegenraam of schuifvliegendeur bespaart heel wat ruimte. Ze wordt plat op de deurpartij gemonteerd en schuift geluidloos open en dicht.

   

  De schuifvliegendeur rolt door middel van rolwagentjes, boven in een rail en wordt op de vloer geleid door een geleider. Hierdoor is het bijna onmogelijk om de schuifvliegendeur uit het kader ‘te lopen’.

   

  We gebruiken hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal pvc-snoer, vliegengaas uit glasvezel en kunststof rollers. Dat verhoogt uw gebruikscomfort van de schuifvliegendeur. Zowel binnen als buiten, én jarenlang.

  Share This