Nieuw in 2018: Schüco LivIng 7-kamerprofiel & het gloednieuwe Plana profiel

Gloednieuw: Schüco Plana-profiel

Het Schüco Plana-profiel is de allernieuwste aanwinst in het gamma ADvanced Living van Schüco? Plana is een gelijkliggend profiel dat geweldig in het oogspringt omdat het een naadloze hoeklas heeft. Bovendien is het Schüco Plana-profiel er in zomaar eventjes 75 kleuren.

Ook nieuw in 2018: Schüco LivIng 7-kamerprofiel

De isolatienormen worden almaar strenger. De eisen voor passiefhuizen liggen steeds hoger. Daarom moet u kiezen voor materiaal dat aan die normen en eisen voldoet.

Zeker als het gaat om ramen, want daar zijn het de profielen die koude of warmte kunnen binnenlaten. De Duitse producent Schüco, van wie de pvc-raamprofielen in België worden afgewerkt, komt voor 2018 op de markt met een profiel dat bestaat uit 7 kamers.

 

 Schüco LivIng 7-kamersysteem biedt onovertroffen thermische isolatie

Dit 7-kamersysteem behaalt een hoog passiefhuis-niveau en biedt een onovertroffen thermische isolatie. In dit Schüco LivIng raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd.

Resultaat:

• elastisch, lasbaar materiaal voor betere afdichting in de moeilijke hoeken
• altijd een gesloten, visueel aantrekkelijk geheel zonder harde afdichtingshoeken
• duurzaam, milieuvriendelijk materiaal met hoge én blijvende afdichtingskwaliteit

Schüco LivIng-systeem in tal van kleuren

De profielen van het Schüco LivIng-systeem worden met moderne zilvergrijze of zwarte afdichtingen geleverd, de kleur van de afdichtingen zijn afhankelijk van de gewenste kleur keuze folie

INTERESSE IN DE NIEUWE PROFIELEN VAN SCHUECO?